die-traplift-gaf-me-mijn-vrijheid-terug

Maria en Roger wonen sinds jaar en dag in hun eigen huis in Ardooie. Het huis dat ze zelf gebouwd hebben, waar hun kinderen zijn opgegroeid, waar ze lief en leed deelden en delen. Het huis waar ze samen oud willen worden.

Maar de trappen zijn voor Marie steeds meer een obstakel. Volledig beneden wonen is geen optie en aan verhuizen mag dit koppel niet denken…

Maria en Roger geven niet zomaar op, een traplift kan misschien redding brengen. Sarah van Strobbe Mobility Solutions komt bij hen langs en legt zorgvuldig uit hoe zo’n trapliftsysteem in mekaar zit. Bovendien kan Sarah hen helpen om via de aanpassingspremie een dossier voor tegemoetkoming in te dienen. De keuze voor een traplift van Strobbe Mobility is dus snel gemaakt!

En een drietal weken later genieten Marie en Roger van hun traplift én het comfort om met een gerust gemoed in hun eigen vertrouwde huisje te kunnen blijven wonen!

Maria: “De installatie van onze traplift verliep vlekkeloos en de installateur legde het gebruik  zorgvuldig uit. Ik verschiet ervan hoe makkelijk mijn traplift te bedienen is. Dankzij de hulp van Sarah konden we een deel van onze kosten recupereren, wat mooi meegenomen was. De traplift gaf me terug vrijheid in huis. En enkele weken na de installatie belde Sarah ons op om te vragen hoe het ging, van topservice gesproken! We zijn heel tevreden!”