een-traplift-voor-elke-trap

“Ik heb een draaitrap in mijn huis. Kan hier ook een traplift op geplaatst worden?”

Deze vraag krijgen wij bij Strobbe Mobility heel vaak in onze mailbox en het antwoord is in nagenoeg alle gevallen volmondig “JA”!

Ja,  er kan op zo goed als elke trap (+95% van de gevallen) een liftsysteem geïnstalleerd worden, ongeacht op het een smalle of brede trap is en of hij veel of weinig bochten heeft. Elke traplift is immers maatwerk. Omdat geen enkele trap dezelfde is, maar ook omdat uw noden en wensen persoonlijk zijn en de beste oplossing verdienen.

Een traplift bestaat uit een rail, twee motorunits en een stoel. De stoel is gemonteerd op de motorunits. Wanneer u van de traplift gebruik maakt, beweegt de stoel zich zijwaarts voort over de rail. Wij hebben trapliften voor uw rechte trap en trapliften voor uw trap met bocht.

We komen graag persoonlijk bij u langs om uw situatie te bespreken en te bekijken. We luisteren naar uw noden en vragen en stellen u graag de traplift voor die het beste aan uw wensen voldoet. Samen zoeken we niet alleen naar de goedkoopste en veiligste oplossing, maar ook naar diegene die het mooist past in uw interieur. Zo kan u de kleur van de rail aanpassen, maar ook die van de stoel.

Van het opmeten en uittekenen tot het installeren en uitleggen, bij Strobbe Mobility staat uw comfort en tevredenheid op elk moment centraal. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor vrijblijvende informatie. Omdat we een klein familiaal bedrijf zijn, zijn we uiterst toegankelijk en vlot bereikbaar. Bel ons op 051 920 908 of contacteer ons online!