liftstoelen

Lifstoelen gezocht?   Dan ben je bij  Strobbe Mobility Solutions aan het juiste adres!

Liftstoelen verkoop, installatie en onderhoud

Wat zijn liftstoelen? Op papier is een stoellift hetzelfde als een traplift. Eigenlijk is het gewoon een andere benaming voor een lift die bedoeld is om weer op een veilige manier naar uw boven- en benedenverdieping te komen. Dé sta-op stoel voor uw traplift. De active stoel volgt en ondersteunt uw bewegingen, zowel bij het gaan zitten als opstaan. Op die manier moet u minder inspanningen leveren. Verkrijgbaar bij zowel de elegance als de alliance stoel.

Alliance Lifstoel

Een tijdloze Lifstoel die dankzij de krachtige uitstraling past binnen elk interieur. De combinatie van het donkere hout met de crèmekleurige, lederen bekleding van deze stoel is een lust voor het oog en een must voor uw traplift. Geschikt voor de Rembrandt, Van Gogh en Vermeer.

Elegance Lifstoel

Met extra zachte bekleding en een mooi afgewerkt design is deze stoel heel geliefd bij onze traplift gebruikers. Om de zitting breder te maken kan u de armleuningen verder uit elkaar plaatsen. De beschermende laag van de bekleding zorgt ervoor dat de trapliftstoel duurzaam en eenvoudig te reinigen is. Geschikt voor de Rembrandt, Van Gogh en Vermeer.

Classic Lifstoel

De Classic Lifstoel is een volledige kunststof stoel in leernerf motief. Robuust, antislip en gemakkelijk schoon te houden. Geschikt voor de Rembrandt, Van Gogh en Vermeer.

 

Opties – Automatische verlichte voetenplank

Stijlvol verlicht voor extra veiligheid! Met een eenvoudige druk op de knop in de armleuning klapt de voetenplank in of uit, terwijl u niet hoeft te bukken! De energiezuinige LED verlichting verlicht de bovenkant van de uitgeklapte voetenplank en gaat automatisch aan wanneer u de voetenplank uit klapt. De voetenplank is zo in het donker goed zichtbaar voor u en voor de andere trapgebruikers.

Opties – Voice-connect

Uw vrienden en familie altijd dichtbij en bereikbaar! Met voiceConnect kan u steeds terecht bij uw familie of vrienden als u ze nodig heeft! Met 1 druk op de knop belt u mensen die u persoonlijk kent. U kunt uw eigen contactpersonen programmeren. Zo is iedereen gerustgesteld…

Turn & Go

Ideaal voor smallere trappen. De turn&go functie laat toe de traplift te plaatsen op smallere trappen. De Lifstoeldraait automatisch voordat de rit naar boven of beneden start. Zo wint u ruimte voor uw knieën.

LiftstoelenDe Handicare Xclusive is een mooie cocktail van veiligheid, betrouwbaarheid en stijl. De elegante traplift integreert zich uitstekend in elke omgeving.

KENMERKEN

  • maximale capaciteit : 130kg
  • minimale trapbreedte: 69cm
  • maximale stijgingshoek: 52°
  • railuitvoering: aluminium
  • stoeluitvoering: crèmekleurige bekleding, gemakkelijk te onderhouden
  • mogelijke opties: automatische draaifunctie, automatische voetenplank, continue oplaadfunctie op elke plaats van de rail

Contacteer ons

Liftstoelen gezocht? Wenst u meer info of een offerte?  Contacteer dan Strobbe Mobility Solutions bvba – Ambachtenstraat 46 – BE 8870 Izegem – T. +32 (0) 51 920 908 .